Det är kul att arbeta på Benzlers

AB Benzlers är en ledande producent och leverantör av transmissionsutrustning för industrin. Produktprogrammet omfattar olika typer av växlar, motorer och domkrafter. Benzlers har en 70-årig kompetens inom detta område och har en stark position i Skandinavien, tack vare dess höga kvalitet och lokal produktion. Benzlers ägs av den internationella koncernen Elecon Engineering Company Limited. Benzlers marknadsför sina produkter och tjänster i Norden, Benelux, Tyskland och Italien genom dotterbolag och genom sitt huvudkontor i Helsingborg.


kundservice

 

Vår säljavdelning söker INNESÄLJARE i Helsingborg och Örebro.

För AB Benzler är kunden alltid i centrum. Som innesäljare ansvarar du för att alltid ge kunden bästa möjliga service.

Rollen är mångfacetterad och dina dagar omväxlande med många kontakter såväl externt som internt. Dina arbetsuppgifter innebär i första hand offert- och orderhantering, leveransbevakning och vara rådgivande i olika frågor mot kund och säljare. Du kommer att arbeta i vårt CRM och ERP system, Salesforce och Movex eller Oracle.

Du kommer också att arbeta tillsammans med andra avdelningar i företaget, exempelvis vara kontaktperson mellan marknad och inköp i olika frågor.

Vi söker dig som har teknisk och/eller ekonomisk gymnasial utbildning samt några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Du är en serviceinriktad självgående person som är van vid att knyta kontakter och kommunicera både med kollegor som med kunder.

Du behärskar engelska och svenska, i tal och skrift. det är en merit om Du har erfarenhet av exportförsäljning och har arbetat i Salesforce, Movex eller Oracle.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Bengt Jacobsson, General Manager Sales på 0730-37 18 30 som är vår kontaktperson i Örebro.

Fackliga frågor besvaras av Bengt Hermansson, Unionen tfn 042-18 68 19.

Ansökan sänder du till AB Benzlers, Personalavdelningen, Box 922, 251 09 Helsingborg eller per E-post till Leif Johansson, ljohansson@benzlers.com.

 

Applikationsingenjör/konstruktör till Helsingborg.

Vi söker en Applikationsingenjör till vårt huvudkontor i Helsingborg.

Du kommer ansvara för att utarbeta offert- och orderunderlag till vår säljkår och produktion innehållande beräkningar, ritningar, stycklistor, kostnader etc. Du kommer att arbeta både med kundanpassade produkter, utveckling av våra standardprodukter och driva egna konstruktionsprojekt.

Arbetet sker i 3D CAD och PDM system. Arbetet bedrivs i en internationell miljö och präglas av ett nära samarbete med kollegor, säljare och i vissa fall direkt med våra kunder.

Resor inom och utom Sverige kan förekomma i tjänsten. Då vi står inför en kommande generationsväxling kan tjänsten ge möjlighet till vidare karriär inom företaget.

För att lyckas tror vi att du har civil- eller annan högskoleutbildning som grund med inriktning mot maskinteknik med minst 3 års erfarenhet från liknande arbete, gärna från en internationell koncern.

Erfarenhet från transmissionsbranschen är meriterande. Då våra kunders krav är unika krävs det att vi är lösningsorienterade därför kommer vi också att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper som teknisk förståelse, servicekänsla till kunder samt att Du är utvecklingsorienterad och kommunikativ.

Du behärskar engelska i tal och skrift.

Skicka in din ansökan omgående eftersom rekryteringsprocessen kommer att ske fortlöpande.

Vid frågor angående tjänsten kontakta Wolfgang Böhm på 0730-37 18 06, Engineering & Quality Manager.

Ansökan sänder du till AB Benzlers, Personalavdelningen, Box 922, 251 09 Helsingborg eller per E-post till Leif Johansson, ljohansson@benzlers.com.